Zorgcentrum “De Brink” in Groningen

Op zondag 21 januari moesten wij naar Groningen, dit was al ver tevoren afgesproken. Het was voor ons allen een beetje spannend. Onze drummer en accordeonist was een week ervoor met de noorderzon vertrokken en zo de boot met de bemanning achter gelaten. Maar een piraat laat zich niet zo gauw verslagen. Onze dirigent Wout en voorzitter Albert hebben binnen de kortste tijd een nieuwe voorlopige accordeonist, genaamd Johan, boven water gehaald. Na één repetitie gingen we op naar zorgcentrum “De Brink” in Groningen waar de bewoners op ons wachten. Bij aankomst stond de thee en koffie al voor ons klaar, jammer genoeg geen whisky. Na alles klaar gezet te hebben werden wij hartelijk verwelkomt en konden we beginnen met onze repertoire. Omdat we nog geen drummer hadden kon je vernemen dat de start even minder ging, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd goed meegezongen en gedeind. De hal waar we zongen was hoog tot aan het dak. Er liepen mensen die van 4-hoog kwamen en ik kreeg van hun te horen dat het heel mooi klonk en goed te horen was. Na ons optreden werden wij heel hartelijk bedankt voor de mooie bekende liedjes en werden we hierbij alvast voor de volgende jaar weer uitgenodigd. Voldaan probeerden we de weg naar huis te vinden.

Stef.

Old Wolde<< >>Benefitconcert Lopsterstormvogels - Loppersum

About the author : Lady Pirates

You must be logged in to post a comment.