Nieuw Buinen ‘De Wanne’

Nieuw Buinen – 07-11-2017

Het is dinsdag 7 november, op naar Nieuw Buinen. In Woon en Zorgcentrum “De Wanne” werden wij verwacht om voor de bewoners een avond te verzorgen met liedjes. Bij aankomst werden we verwelkomt door de portier die voor ons de deur open deed, door middel van P aan de binnen kant, op een knop te drukken. Schijnbaar bij het bouwen van dit gebouw hebben ze de deurkruk vergeten. Maar dat doet niets terzake, alleen het verhaaltje wordt er even langer door.


Nadat alles opgesteld was konden we beginnen en werden we hartelijk verwelkomt door een dame die activiteiten in dit gebouw regelde. Ondanks dat er maar 47 personen in dit gebouw verbleven was de sfeer er niet minder om. Het was zelfs zeer gezellig en de bewoners deden dan ook goed mee. Na afloop hoorde ik dan ook vaak dat het heel mooi was en zeker voor herhaling vatbaar. Dus we komen hier vast nog wel eens weer. Het geeft toch wel een voldoening als je de mensen een plezierige avond hebt gegeven en daar zelf ook hebt van genoten. Ook al zijn we piraten, we blijven ons best doen.

Stef

Drie dames werden in het zonnetje gezet<< >>Old Wolde

About the author : Lady Pirates

You must be logged in to post a comment.