Lang zal ze leven

Oude Pekela – 07-09-2017

Bij de laatste repetitie voor de zomerstop kregen we een verzoek om op 7 september even te zingen in de Pekelahof. Volgens de opdrachtgever moest dit zo stil en onopvallend mogelijk gebeuren. Hij bedoelde niet het zingen van The Lady Pirates maar de opkomst.

Op die dag werd Reina namelijk 65 jaar en als verrassing voor haar deze serenade. Uitgedorst als piraat stonden we om 17.52 uur klaar om via de achterdeur voor de aanval. Het heeft toch wel iets om uitgenodigd te zijn op zo’n familie feestje waarvan de jarige van niets weet. Even er tussen door, hieraan kan je concluderen dat thuis Be voor het zeggen heeft. Bij binnenkomst van Reina in de zaal, waar wij klaar stonden, was zij compleet overdonderd dat al haar zangvrienden daar op het podium stonden en “lang zal ze leven” zongen. Zij was ontroerd, maar na enkele liedjes kon Reina het niet laten om er ook even mee te doen.

Voor haar verjaardag kreeg Reina van The Lady Pirates een mooi bloemstuk en een waardebon. Na afloop kregen we nog een broodje en een kop soep, daarna gingen we richting Winschoten voor de gebruikelijke repetitie voor onze komende uitvoering.

Stef.

Blanckenborg<< >>Piraten optreden in Finsterwolde (Gr.)

About the author : Lady Pirates

You must be logged in to post a comment.