Optreden Maartenshof Groningen zondag 16 februari 2020

 

Het is zondag 16 februari. We gaan weer zingen, ons 1e optreden van 2020 in Verpleeghuis-Zorgcentrum Maartenshof in Groningen.

Het was vooraf even spannend, want storm Dennis raasde over het land, met zware windstoten.

We hadden daarom besloten niet met onze aanhanger te gaan rijden. Super, dat onze dirigent zijn digitale geluidsinstallatie had meegebracht. We waren dan ook bijzonder goed hoorbaar daar in Groningen.

 

Foto boven:

Als we rond 14.00 uur arriveren in Maartenshof, heeft Harry onze dirigent het geluid al grotendeels opgesteld.

Onze dames zetten de standaards alvast op het podium. Ook onze drummer Luit heeft de storm doorstaan en kan beginnen met het opstellen van zijn drumstel.

 

Foto boven:

Als de koorleden en  de muziek compleet zijn, gaan we een feestje bouwen in Maartenshof. Het publiek wat ruimschoots aanwezig is, geniet van ons koor. Het weer geeft ook een bepaalde sfeer, want de regen valt met bakken uit de lucht. Maar binnen is het behaaglijk.

 

Foto boven:

Onze dirigent, zweept het publiek even op. Ze doen goed mee en dat geeft ons altijd weer een fijn gevoel.

 

Foto boven:

En ja hoor, ook Mien van Divedoatie doet weer mee, ze weet ons altijd weer te vinden tijdens onze optredens.

En wij als koor genieten telkens weer van haar act.

 

We kunnen terug zien op een zeer geslaagde middag daar in Maartenshof. Activiteitencommissie we danken jullie voor de uitnodiging en goede zorg, tijdens ons optreden.

 

Na afloop, rijden we in plensbuien terug naar Winschoten, tussen Groningen en Hoogezand was het bar en boos. Op de A7 was rijden boven de 90 km p/u onverantwoord.